WAAROM COGNITIO-1811?

Cognitio komt van het Latijnse woord bewustzijn / kennis / cognitief proces.
De keuze was vrij eenvoudig, mijn hele leven ben ik met het proces van zelfkennis en bewustwording bezig. Latijn was mijn favoriete vak, daarom besloot ik het gedeeltelijk uit te werken in naam van mijn praktijk.

Waarom 1811?

Dit was een spontane beslissing. Ik heb me altijd afgevraagd waarom, als ik naar de klok kijk, is het 18.11uur? De dag en maand van mijn verjaardag?  Intuïtief besloot ik dat ik dit ook  in de naam van mijn praktijk opneem.

HEB IK HET NODIG?

Dit is vaak de eerste gedachte die in je opkomt.

We leerden van onze opvoeding, cultuur, religie en samenleving dat we alles zelf moeten kunnen.
En toch zitten we vast in dezelfde gedachten, problemen. We gaan in cirkels.

We kunnen vastlopen in onze relatie, in ons werk en uiteindelijk in onszelf.

Dan is het mogelijk dat deze vraag op jou van toepassing is. Een persoonlijke therapeut, trainer of counselor komt op je weg en biedt je balans, ondersteunt je en helpt je een ander pad te kiezen.

Zie Cognitio-1811 als een kans om te beginnen met het herstellen van de oorzaak van jouw emotionele kwalen. Zo voel je weer de kracht van het leven. Herstel van vitaliteit en energie waarvan jij, jouw relatie en jouw werk tegelijkertijd profiteren.

Ik heb geen duidelijke richting of een kant-en-klaar concept om mee te werken. Iedereen is uniek, wat betekent dat geen pad en geen ondersteuning hetzelfde is.

Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of je met je hulpvraag op de goede plek bent en of mijn werkwijze bij je past.